Odense Køleteknik ApS

Velkommen

Velkommen

Her på vores hjemmeside har du mulighed for, at danne dig et indtryk af hvem vi er, og hvad vores målsætning er. Vi håber du vil blive inspireret og kontakte os, for at høre nærmere om hvad vi kan gøre for dig - hvad enten det drejer sig om nyinvestering, ombygning, servicering, eller forslag til energibesparende tiltag på eksisterende produkter.

Har du spørgsmål eller lignende eller ønsker os som leverandør, så benyt eventuelt vores formular under Kontakt, og vi vil besvare dig hurtigst muligt.

Vi står altid klar til at hjælpe - så tøv ikke med at kontakt os på telefon, +45 66 17 44 15 eller på mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. og bliv en af vores mange tilfredse kunder.

Hvem er vi?

Hvem er vi?

Vi er en ISO certificeret sagkyndig virksomhed, med mere end 40 års erfaring. Vi er en veldrevet solid virksomhed som har specialiseret os indenfor projektering, installering og servicering af køleanlæg til mange formål. Vi er et landsdækkende firma med fokus på levering af professionelle og fremtidssikrede løsninger.

Vi har især oparbejdet erfaring inden for leveringer til dagligvareforretninger, industrien, planteskoler, gartnerier samt leverancer til stat og kommune. Udover en velfungerende montageafdeling, kan vi garantere vores kunder døgnservice alle årets 365 dage. Hos os er der ingen opgaver, der er for små eller store - vi klarer alle opgaver, og er samarbejdspartnere for landsdækkende kæder.

 

Log på